0629023951 marjet@buropit.nl
Selecteer een pagina

Werkwijze

BURO PiT

 

individuele coaching

bedrijfstraining

De verwarring ontwarren & helderheid scheppen

 

Ieder mens en iedere organisatie heeft zijn eigen verhaal. Maar hij is dit verhaal niet. Dat verhaal is een constructie die hij om zijn kern heeft gebouwd. Als mens word je gevormd door je opvoeding, je familie, je peers, je omgeving, je ervaringen. Soms maak je heftige gebeurtenissen mee die er op een later moment voor kunnen zorgen dat je ontwikkeling stilstaat of maar één kant op is bewogen. 

En daar loop je nu tegenaan. Of je loopt er zelfs door vast. Tijdens een coachingstraject kijken we samen naar jouw belemmeringen en de delen die vastzitten of naar de voor- of achtergrond zijn verschoven. 

Hart, hoofd & lijf

Ik help je om deze belemmeringen te onderzoeken en weer in beweging te komen. Om de verwarring te ontwarren en helderheid te krijgen. Hierbij bepaal jij het tempo. Ik ben als coach het instrument, de gids tijdens jouw proces. Dit doe ik afgestemd, intuïtief en met volle aanwezigheid van mijn hoofd, hart en lijf.

Ik vind het belangrijk om vanuit veiligheid, vertrouwen en verbinding met je te werken. Aandacht, nieuwsgierigheid en respect voor jouw eigenheid, eigen-wijsheid en potentie staan hierbij centraal. Ik begeleid mee-verend, vertragend en als het moment er om vraagt confronterend. Het hier en nu is altijd het uitgangspunt. Ik gebruik methodes en technieken vanuit de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd. Ik werk van buiten naar binnen, naar de pit. Mijn stijl is helder. Ik gebruik tools zoals de ademhaling, vertragen en gronden. Maar ook systeemleer, cognitie en gedrag. Ik laat je graag tussen de sessies door mijmeren.

Training & coaching voor bedrijven
Ook in de training en coachingstrajecten, die ik ontwikkel en geef binnen het bedrijfsleven, ligt de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Op de beweging naar de eigen kern, de pit. Dit doe ik aan de hand van zowel vaardigheidstrainingen als inzichtgevende  en confronterende zelf-onderzoekstrajecten. Mijn doel is dat mensen effectiever en efficiënter hun werkzaamheden kunnen verrichten. Plezier, humor en reflectie zijn hierbij essentieel. Een concreet actieplan het resultaat.