0629023951 marjet@buropit.nl
Selecteer een pagina

   Over mij

            Marjet Keijzer  

Pit, stevigheid & humor

Ik ben Marjet Keijzer. Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Ik woon en werk in de prachtige vesting van Naarden. Ik ben een stevige, ervaren vrouw met pit, maar lichtheid en humor kenmerken mij ook. Ik ben helder en direct en tegelijkertijd afgestemd, gevoelig en zorgzaam. Ik mijmer graag en breng veel tijd door in de natuur. Vooral het water – ik zeil veel – en het strand trekken mij aan door hun weidsheid en ruimte. Het water, dat rustig kan zijn, maar ook wild kan klotsen, staat zo mooi symbolisch voor onze binnenwereld en nodigt mij uit om verder te kijken.

Gedurende de twintig jaar dat ik als trainer en docent werk binnen organisaties en hun structuren en samenwerkingsvormen, raak ik steeds dieper gefascineerd door de persoonlijke belemmeringen en gedachtes, die mensen hebben over zichzelf, anderen en de wereld. En de gevolgen die dit heeft op hun leven en de stappen die ze hierin zetten.  Ik ben een coach, trainer en opleider pur sang. Mijn interesse en nieuwsgierigheid naar mensen en organisaties is al die jaren dat ik train, doceer en coach onverminderd. Leeftijd en levenswijsheid zijn wat mij betreft in alle levensfases interessant.

Na mijn studie ben ik mij altijd blijven ontwikkelen. ‘Een leven lang leren!’ dat is mijn uitgangspunt en uitdaging in leven en werken. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat de mens drijft. Ik werk inmiddels ruim twintig jaar als freelance trainer binnen profit- en non-profit organisaties. Vaak gaat het hier om thema’s als samenwerken, communicatie en omgaan met verandering of stress. Als docent persoonlijke ontwikkeling aan de Hoge School van Amsterdam, ben ik tevens begeleider en aanspreekpunt voor ICT studenten. Ik coach hen rond studieproblemen, planning & stress, maar ook persoonlijke situaties, die hun studie beïnvloeden. 

‘Een leven lang leren, in leven en werken!’ dat is mijn missie.

Mijn missie maakte dat ik vele opleidingen volgde op het gebied van persoonlijke ontwikkeling,  trauma en NLP coaching. Naast het trainer- en docentschap, coach ik mensen ook individueel in mijn praktijk in Naarden. Hier komt al mijn kennis, passie en ervaring samen. 

Mijn actuele kennis op het gebied van trauma-behandeling heeft mijn interesse in mensen alleen maar versterkt en geeft mijn coachpraktijk een grote verdieping en vele extra tools. Als coach ben ik een gids tijdens het proces van de ander. Ik loop een tijdje met je mee. Ik werk afgestemd en intuïtief. Ik breng mijn hoofd, hart en lijf in.